Norint pateikti būtent Jums aktualią informaciją, šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Tęsdami naršymą Jūs išreiškiate sutikimą dėl slapukų įrašymo. Plačiau apie slapukų naudojimą skaitykite čia.

Gerai
Atgal
2018-01-25

Startavo nuotolinių teisinių paslaugų teikimo platforma!

Šiandien startavo pirmoji Lietuvoje nuotolinių teisinių paslaugų teikimo platforma – teisespartneris.lt, pasiūlysianti klientams plataus spektro teisines paslaugas darbo, sutarčių ir įmonių teisės srityse. Teisės partneris išsiskiria iš kitų teisinių paslaugų teikėjų rinkoje tuo, jog tai yra pirma nuotolinė teisinių paslaugų teikimo platforma, kuroje problemos analizė, užsakymų teikimas, bendravimas, keitimasis dokumentais tarp kliento ir teisininko vyksta nuotoliniu būdu, atsisakant nesaugių priemonių, tokių kaip elektroninis paštas.

Teisės partnerį kūrėme siekdami trijų tikslų:

1. Išnaudojant informacines technologijas priartinti klientus prie teisininkų, teisinių paslaugų teikimą padaryti prieinamą nuotoliniu būdu, inovatyvų, sugriauti stereotipus, jog teisinės paslaugos yra brangios, smulkiam verslui ar laisvai samdomam darbuotojui neprieinamos.

2. Pastebėję smulkaus verslo poreikį gauti profesionalias, nebrangias ir, svarbiausia, greitas paslaugas, siekėme taupyti klientų laiką ir teisinių paslaugų teikimą padaryti kaip įmanoma greitesnį ir patogesnį.

3. Taip pat siekėme supraprastinti procesus, neįpareigojant kliento vykti į kontorą pasirašyti sutarties ar atsiimti parengtų dokumentų, tačiau sudarant galimybes pateikti ir suderinti paslaugos užsakymą, pasirašyti sutartį bei gauti parengtus dokumentus tiesiog nuotoloniu būdu, neišeinant iš namų ar ofiso.

Savo klientams pasiūlysime ilgalaikio bendradarbiavimo paslaugų paketus, atsižvelgiant į kiekvieno kliento poreikius. Be to, ilgalaikiams klientams suteiksime teisę naudotis duomenų talpykla, kad klientui paskirtas asmeninis teisininkas turėtų galimybę susipažinti su visa reikiama informacija tinkamam paslaugos teikimui.

Kviečiame išbandyti!

+370 606 06352
+370 606 06352 Registruotis